foto compressor 3

Een tweedehands compressor kopen bij Inditec

Bij Inditec vindt u tweedehands compressoren van hoge kwaliteit. We zijn gespecialiseerd in verkoop, inkoop en onderhoud van compressoren en gaan graag samen met u op zoek naar een compressor die u bij uw werkzaamheden kunt gebruiken. We verkopen compressoren van alle topmerken op dit gebied. Naast de compressoren verkopen we ook al het toebehoren dat u maar nodig kunt hebben om uw compressor die tweedehands is zo goed mogelijk te laten functioneren. Een tweedehands compressor kopen? Neem dan vandaag nog een kijkje in ons uitgebreide assortiment.

Bekijk ons assortiment

Werken met een tweedehands compressor

Compressoren zijn te gebruiken voor heel wat verschillende werkzaamheden. Een compressor is een apparaat dat lucht of gas comprimeert en opslaat voor gebruik in verschillende toepassingen. Sommige veelvoorkomende toepassingen van compressoren zijn bijvoorbeeld het opblazen van banden, het aandrijven van pneumatische gereedschappen, het koelen van apparatuur, en het genereren van perslucht voor industriƫle processen. Hier kunt u natuurlijk een nieuwe compressor voor gebruiken, maar met een tweedehands compressor van Inditec haalt u ook een goed product in huis. We hebben vele jaren ervaring met het werken met compressoren en weten dan ook als geen ander hoe deze het beste onderhouden kunnen worden.

foto compressor 1
foto compressor 2

Wilt u een tweedehands compressor kopen?

Indien u op zoek bent naar een compressor die tweedehands is, dan hoeft u niet verder te kijken. Wij hebben een ruim aanbod aan deze compressoren voor u bij elkaar gezet. Neem dit eens door om te zien of hier een compressor tussen staat die aan uw specifieke eisen voldoet. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om even contact met ons op te nemen om uw vragen aan ons te stellen. We geven u graag antwoord op alles wat u maar over compressoren wilt weten en helpen u bij het vinden van de juiste compressor voor uw bedrijf. U heeft hierbij de keuze om een compressor te kopen, of om deze te huren of leasen.

Over Inditec

Heb je vragen over een tweedehands compressor? Neem dan gerust contact op!

Contact inditec mobiele compressors