varimount 120

Varimount 120 aftakas PTO compressor

3300 L/min

10 bar bar werkdruk

Bekijk
varimount zwart

Varimount 350 aftakas compressor

10200 L/min

10 bar werkdruk

Bekijk

Sleepslang compressor

Werken met een sleepslang compressor

Bent u iemand die regelmatig met een sleepslang werkt? Dan weet u als geen ander dat hierbij een goede compressor onontbeerlijk is. Vandaar dat wij u graag wijzen op het assortiment aan compressoren dat wij in onze webshop voor u klaar hebben staan. Met een goede sleepslang compressor kunt u er op rekenen dat het werk goed gedaan kan worden, zonder dat u hierbij onderbroken wordt. Wilt u hier meer over weten? Dan raden wij u aan om gewoon even contact met ons op te nemen om uw vragen aan ons te stellen. Bij Inditec hebben we niet alleen de beste compressor voor uw sleepslang voor u klaarstaan, maar hebben we ook veel technische kennis hierover in huis.

Online een sleepslang compressor kopen

We vinden het belangrijk om u de beste producten te bieden als het op een sleepslang compressor aankomt. Neem dan ook eens op uw gemak een kijkje in ons assortiment om te zien welke compressor het beste op uw professionele wensen aansluit. We hebben in onze webshop louter compressoren van de hoogste kwaliteit klaarstaan. We hebben zelf veel met compressoren gewerkt en weten zodoende welke merken de hoogste kwaliteit leveren. We verkopen alleen compressoren die door deze topbedrijven worden gemaakt. U kunt bij ons een nieuwe compressor kopen, maar we verkopen ook prima gebruikte compressoren. Daarnaast kunt u ook voor onderhoud aan een compressor bij ons terecht.

Meer weten over een compressor voor uw sleepslang?

Als u met een sleepslang compressor aan de slag wilt gaan, dan is het belangrijk om een compressor te kopen die helemaal doet wat u ervan vraagt. U kunt dan ook altijd contact met ons opnemen om uw vragen over onze compressoren aan ons te stellen. We hebben ook uitgebreide informatie over onze compressoren voor u op deze website klaarstaan. Wilt u een sleepslang compressor kopen en heeft u deze snel nodig? Wij gaan dan aan de slag om deze zo snel mogelijk bij u af te leveren.

Contact inditec mobiele compressors