vrk16 1
Nieuw

Rotair VRK16 Benzine compressor met nakoeler

1600-950 L/min

6-13 bar werkdruk

Bekijk
img 5352
Nieuw

Atlas Copco XAS 88-10 droogijs glasvezel

L/min

bar werkdruk

Bekijk
img 3419
Nieuw

CPS2.0 voor inbouw in auto of aanhanger

2000 L/min

8 bar werkdruk

Bekijk
image kopie
Nieuw

Chicago Pneumatic CPS 2.0

2000 L/min

5-8 bar werkdruk

Bekijk
img 2825[3494]
Nieuw

Doosan 7/20 mobiele compressor kubota

2000 L/min

7 bar werkdruk

Bekijk
varimount zwart fronthef
Nieuw

Varimount 350 sleepslang compressor 10m3

10200 L/min

10 bar werkdruk

Bekijk
img 0093
Nieuw

Complete bodemraket set // Compressor inclusief bodemraket

2500 L/min

5-8 bar werkdruk

Bekijk
img 0095
Nieuw

Complete palenrammerset // Compressor inclusief palenrammer

2500 L/min

5-8 bar werkdruk

Bekijk
img 0102
Nieuw

Complete zandstraalset // Compressor inclusief straalketel

3000 L/min

5-8 bar werkdruk

Bekijk
img 0086
Nieuw

Chicago Pneumatic CPS 2.5

2500 L/min

5-8 bar werkdruk

Bekijk
img 0096
Nieuw

Chicago Pneumatic CPS 3.0

3000 L/min

5-8 bar werkdruk

Bekijk

Mobiele compressor

Inditec is dé specialist op het gebied van hoogwaardige compressoren, met een focus op het gerenommeerde merk Chicago Pneumatic, een label van Atlas Copco. Sinds 1901 staat Chicago Pneumatic bekend om zijn compromisloze kwaliteit, ongeëvenaarde efficiëntie en kosteneffectieve onderhoudsvoordelen. De waarde van deze mobiele compressor gaat verder dan alleen de initiële aanschafkosten. De mobiele compressoren van Chicago Pneumatic blinken uit op het gebied van onderhoud, restwaarde en brandstofverbruik, waardoor ze financieel gezien de meest aantrekkelijke keuze zijn in de markt. Onze producten omvatten een diverse range, variërend van 2 tot 11 m3 per minuut bij drukken tussen 7 en 14 bar.  In vergelijking met traditionele compressoren biedt een mobiele schroefcompressor extra voordelen, zoals een continue luchtafgifte en verminderde onderhoudsbehoefte, waardoor ze financieel aantrekkelijk zijn.

Daarnaast zijn onze mobiele compressoren ook beschikbaar op een frame, waardoor ze eenvoudig kunnen worden ingebouwd in servicewagens of vrachtwagens. Dit biedt extra flexibiliteit voor toepassingen die mobiliteit en directe toegang tot perslucht vereisen, zelfs op afgelegen locaties.

Bij Inditec begrijpen we dat investeringen in dergelijke hoogwaardige apparatuur aandacht vereisen. Daarom bieden wij ook zakelijke financieringsmogelijkheden voor zowel grootschalige ondernemingen als zelfstandige professionals. Ontdek de voordelen van mobiliteit, efficiëntie en duurzaamheid met onze compressoren. Bij Inditec bent u verzekerd van topkwaliteit en deskundige ondersteuning. Maak vandaag nog de slimme keuze voor uw project met een mobiele compressor bij Inditec.

Een mobiele compressor op diesel

Bij Inditec streven we ernaar onze klanten innovatieve oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke eisen van diverse sectoren. Ons assortiment omvat een uitgebreide selectie van mobiele compressoren op diesel, die niet alleen ongeëvenaarde mobiliteit bieden door de aanhanger, maar ook de betrouwbaarheid van dieseltechnologie benutten. Of je nu een mobiele compressor op diesel zoekt voor grootschalige industriële projecten of voor toepassingen op locaties zonder directe toegang tot elektriciteit, Inditec heeft de perfecte oplossing.

Onze mobiele diesel compressoren op aanhanger zijn ontworpen voor maximale flexibiliteit en eenvoudige verplaatsing naar verschillende werklocaties. Met opties variërend van compacte modellen tot krachtige industriële eenheden, biedt Inditec een divers assortiment mobiele diesel compressoren te koop aan. Deze hoogwaardige machines zijn ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende omstandigheden en leveren betrouwbare prestaties voor langdurig gebruik.

Bij Inditec begrijpen we dat investeringen in mobiele diesel compressoren doordacht moeten worden. Daarom bieden wij gedetailleerde begeleiding bij het kiezen van het juiste model dat aansluit bij uw specifieke behoeften. Ontdek de voordelen van een mobiele compressor op diesel, beschikbaar voor aanschaf, en investeer in betrouwbaarheid en mobiliteit voor uw onderneming. 

Atlas Copco compressoren

Als erkende distributeur van dit toonaangevende merk bieden wij een divers assortiment, waaronder Atlas Copco schroefcompressoren, mobiele compressoren, air compressors en luchtcompressoren. Atlas Copco staat bekend om zijn baanbrekende technologie en toewijding aan innovatie, wat resulteert in compressoren van ongeëvenaarde kwaliteit en betrouwbaarheid. De Atlas Copco mobiele compressoren zijn ontworpen met mobiliteit in gedachten, waardoor ze ideaal zijn voor projecten op locatie waar flexibiliteit essentieel is. Of u nu een compacte oplossing nodig hebt voor een kleine onderneming of een krachtige luchtcompressor voor grootschalige industriële toepassingen, Inditec heeft de juiste Atlas Copco compressor voor u.

In aanvulling op ons assortiment bieden wij ook Atlas Copco luchtdrogers en olievrije compressoren aan. Deze geavanceerde technologieën zorgen voor zuivere, droge lucht, wat cruciaal is voor toepassingen waar luchtkwaliteit een prioriteit is. Bij Inditec begrijpen we de diverse behoeften van onze klanten en streven ernaar op maat gemaakte oplossingen te bieden. Investeer in betrouwbaarheid en innovatie met onze mobiele Atlas Copco schroef en air compressoren bij Inditec.

Atlas Copco compressor kopen bij Inditec

Inditec voorziet in oplossingen op maat die perfect aansluiten op de specifieke behoeften van uw onderneming. Als blijk van onze toewijding gaan wij nog een stap verder door onze mobiele Atlas Copco compressoren te koop aan te bieden en deze rechtstreeks op locatie te leveren, volledig afgestemd op de vereisten van uw project of bedrijf.

Ontdek de veelzijdigheid van de mobiele Atlas Copco compressoren die we te koop aanbieden en geniet van de voordelen van hoogwaardige technologie en betrouwbare prestaties. Bij Inditec begrijpen we dat de zoektocht om de juiste mobiele Atlas Copco compressor te kopen gepaard gaat met overwegingen zoals de prijs en specificaties. Daarom bieden wij niet alleen een uitgebreid assortiment aan, maar staan we ook klaar met deskundig advies om u te begeleiden bij de juiste keuze voor uw specifieke toepassingen.

Of het nu gaat om een Atlas Copco compressor voor industriële doeleinden, bouwprojecten of andere toepassingen, Inditec levert niet alleen producten, maar is ook uw partner die zich inzet voor uw succes. Investeer vandaag nog in kwaliteit en vind uw ideale Atlas Copco compressor te koop bij Inditec.

Contact inditec mobiele compressors