img 5252
Gebruikt

Atlas Copco XAS67 mobiele compressor

3700 L/min

8 bar werkdruk

Bekijk
img 4631
Gebruikt

Atlas Copco XAS136DD sleepslangcompressor

8100 L/min

8 bar werkdruk

Bekijk
img 4638
Gebruikt

kaeser M27 mobiele compressor gebruikt

2700 L/min

7 bar werkdruk

Bekijk

Meer over gebruikte mobiele compressoren

Gebruikte mobiele compressoren kunt u overal vinden.
Echter vindt u bij ons goede en gecontroleerde tweedehands machines waar u direct mee aan het werk kunt.
Weet u niet precies wat u nodig heeft? Neem dan contact met ons op en laat u adviseren.

Een gebruikte diesel compressor kopen

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van compressoren, waar u een compressor kunt kopen waar u direct mee aan de slag kunt gaan? Dan bent u bij Inditec aan het juiste adres. We hebben een zeer ruim assortiment aan verschillende compressoren voor u bij elkaar gezet. Compressoren van de beste merken, zodat u zeker weet dat u hier kwaliteit in huis haalt. Als u werkt met een compressor wilt u er per slot van rekening ook vanuit kunnen gaan dat deze goed functioneert en u ondersteunt bij uw werk. Waar u de compressor ook voor nodig heeft, wij zorgen dat deze snel aan u wordt geleverd.

Een diesel compressor die gebruikt is

Een gebruikte diesel compressor kopen doet u bij Inditec. Wij hebben zelf vele jaren met compressoren gewerkt en weten dan ook als geen ander waar een goede compressor allemaal aan moet voldoen. Wilt u meer weten over een bepaalde compressor of heeft u advies nodig op dit gebied? Ook dan staan wij voor u klaar. We kijken graag samen met u welke van onze compressoren het beste op uw professionele wensen aansluit. Zo kunt u straks aan de slag gaan met een top compressor, die u bij ons tegen een scherpe prijs aanschaft. Dat niet alleen, we verkopen ook juist die compressoren die voordelig zijn in het gebruik.

Meer weten over onze compressoren?

U wilt een gebruikte diesel compressor kopen maar heeft hier nog wel wat vragen over? Dan raden wij u van harte aan om de informatie over onze generatoren die we op deze website hebben klaarstaan eens rustig door te nemen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om contact met ons op te nemen om uw vragen over een bepaalde compressor, of het gebruik hiervan, aan ons te stellen. Inditec is de specialist op het gebied van compressoren, die er graag voor zorgt dat u straks met een perfecte diesel compressor die gebruikt is aan de slag kunt gaan.

Contact inditec mobiele compressors