raketten stelling

Pneuvibe Grondraket 45, 55, 60, 65, 70, 76

L/min

bar werkdruk

Bekijk
lubrostar

Lubrostar 4L smeerpot

4000 L/min

10 bar werkdruk

Bekijk
raket pneuv 76

Pneuvibe grondraket 45-130 mm

500-2100 L/min

7-8 bar werkdruk

Bekijk

grondraketten

Een bodemraket kopen bij Inditec

Maakt u bij uw werk gebruik van een bodemraket? Dan is het belangrijk om hier een goede compressor bij te gebruiken. Zonder compressor zal de bodemraket namelijk niet goed functioneren. Bij Inditec verkopen we zowel bodemraketten als compressoren. Zo heeft u in een keer alles gekocht wat u maar nodig kunt hebben. Indien u hier meer over wilt weten kunt u altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen over dit onderwerp. U kunt natuurlijk ook gewoon even een kijkje nemen in ons assortiment om hier te zien wat voor producten wij allemaal verkopen.

Online een bodemraket kopen

De naam bodemraket klinkt voor buitenstaanders misschien een beetje gevaarlijk, maar professionals weten wel waar het hier om gaat. Een bodemraket is een stuk gereedschap dat vooral wordt gebruikt bij het ondergronds aanleggen van kabels en leidingen die gebruikt worden voor water, elektriciteit, telecom en gas. Zoals u begrijpt is het bij dit werk belangrijk om een bodemraket te kopen die aan alle eisen voldoet. Neem dan ook een kijkje in ons assortiment om te zien wat wij op het gebied van bodemraketten allemaal klaar hebben staan. 

Meer weten over onze bodemraketten?

U wilt een bodemraket kopen bij Inditec maar heeft hier wel nog vragen over? Geen probleem! U kunt dan altijd even contact met ons opnemen om deze vragen aan ons te stellen. Samen met u bekijken we wat uw wensen precies zijn en welk product hier het beste op aansluit. Daarbij is het ook mogelijk om toebehoren te kopen. Denk hierbij aan sloophamers en straalketels. Uiteraard verkopen wij ook een zeer ruim assortiment aan compressoren, zowel tweedehands exemplaren als gloednieuwe compressoren. Hier hebben we uitgebreide informatie over klaarstaan op de overige pagina’s van deze website.

Contact inditec mobiele compressors