foto compressor 3

Een mobiele diesel compressor huren

Bij Inditec hebben we voor u een groot aantal compressoren klaarstaan. Dit zijn compressoren die u kunt kopen, maar het is ook mogelijk om deze bij ons te huren. Wij hebben een mobiele compressor op diesel te huur die u eenvoudig kunt gebruiken. Neem even een kijkje bij de verschillende compressoren in ons assortiment om te zien welke het beste op uw professionele wensen aansluiten. Zo weet u zeker dat u straks met een compressor aan de slag kunt gaan die u het werk een stuk makkelijker gaat maken. Wij hebben een diesel compressor te huur die mobiel te gebruiken is.

Bekijk ons assortiment

Te huur een mobiele diesel compressor

Een mobiele compressor zorgt ervoor dat u flexibeler bent bij uw werkzaamheden. Deze zijn namelijk eenvoudig mee te nemen en gebruiken op verschillende locaties. Bij Inditec verkopen en verhuren wij onder andere compressoren van het bekende merk Chicago Pneumatic. Dit is een bedrijf dat al sinds 1901 compressoren maakt en dat dan ook als geen ander weet waar deze allemaal aan moeten voldoen. Als u bij ons een mobiele compressor op diesel te huur ziet staan, dan mag u er op rekenen dat dit er een van dit merk is. Deze hebben een scherpe aankoopwaarde, kunnen met goed onderhoud lang meegaan en zijn ook voordelig qua brandstofverbruik. We hebben in ons assortiment mobiele compressors in de range 2 t/m 11 m3 per minuut, bij 7 t/m 14 bar.

foto compressor 1
foto compressor 2

U wilt een mobiele diesel compressor huren?

Te huur een mobiele diesel compressor die u eenvoudig in kunt zetten bij uw werk. Neem dan ook een kijkje in ons assortiment om te zien wat precies uw wensen zijn op het gebied van onze compressoren. We helpen u graag verder bij het maken van de keuze voor de juiste compressor. Als u bij ons te huur een mobiele compressor ziet staat die u graag tijdelijk wilt gebruiken, dan zorgen wij ervoor dat u hiermee aan de slag kunt gaan op die momenten dat u de compressor nodig heeft.

Over Inditec

Heb je vragen over de mobiele compressoren Neem dan gerust contact op

Contact inditec mobiele compressors