foto compressor 3

Wilt u een minigraver leasen?

Voor het leasen van een minigraver bent u bij Inditec aan het juiste adres. We hebben een ruim assortiment aan verschillende minigravers voor u klaarstaan en zorgen er graag voor dat de gewenste graver snel bij u wordt afgeleverd. Zo kunt u hiermee aan de slag voor de klus of klussen waar de graver voor nodig is. U heeft hierbij ook zelf de keuze voor de lengte van het leasecontract. Het kan natuurlijk zo zijn dat u slechts enkele maanden een minigraver lease nodig heeft, maar deze lease van minigravers kan ook langer duren. Dit nemen we allemaal graag een keer met u door, zodat u helemaal op de hoogte bent van wat u van ons mag verwachten.

Bekijk ons assortiment

Alles voor professionele minigravers lease

Het leasen van een minigraver is bij Inditec heel eenvoudig. U kunt hier contact over opnemen om een lease afspraak met ons te maken, maar het is ook mogelijk om dit eenvoudig online af te handelen. We hebben hier een formulier voor klaarstaan waar u snel en simpel mee aangeeft wanneer en hoe lang u de minigraver nodig heeft. Aan de hand hiervan sturen wij u een offerte voor de minigravers lease. Neem deze offerte even door om te bekijken of u voor een minigraver lease met Inditec in zee wilt gaan. U mag er bij ons op rekenen dat u een perfecte minigraver geleverd krijgt, onder de beste voorwaarden.

foto compressor 1
foto compressor 2

Meer weten over een lease van minigravers?

Uiteraard kunt u ook altijd even contact met ons opnemen om uw vragen over onze minigraver lease aan ons te stellen. Naast het leasen en huren van minigravers bent u bij Inditec ook aan het juiste adres voor huur of koop van een compressor. Ook op het gebied van compressoren hebben we een groot aantal apparaten in ons assortiment beschikbaar. Neem de verschillende machines, alsmede het toebehoren, eens door om te zien welke machines het beste op uw wensen aansluiten. Wij zorgen er dan graag voor dat de minigravers lease zo snel en goed mogelijk voor u wordt geregeld!

Over Inditec

Heb je vragen over een minigraver lease? Neem dan gerust contact op

Contact inditec mobiele compressors