foto compressor 3

Online een luchtgom straalketel kopen

Indien u gebruik maakt van een straalketel, is het goed om hiervoor de juiste uitvoering aan te schaffen. We hebben bij Inditec een groot aantal verschillende straalketels voor u klaarstaan, die u zo kunt gaan gebruiken bij uw compressor. We raden u dan ook van harte aan om ons assortiment op dit gebied eens door te nemen als u een straalketel wilt gaan gebruiken. We verkopen zowel nieuwe als tweedehands exemplaren. Door onze technische kennis kunnen wij ook onderhoud aan uw luchtgom straalketel uitvoeren en er zo voor zorgen dat deze altijd perfect blijft werken.

Bekijk ons assortiment

Zoekt u een straalketel voor luchtgommen?

We hebben bij Inditec een luchtgom straalketel voor u te koop waar u direct mee aan de slag kunt gaan. Neem er dan ook even de tijd voor om een straalketel te kiezen die helemaal op uw wensen aansluit. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft over een van onze luchtgom straalketels. Samen met u bekijken we dan even welke luchtgom straalketel het beste door u gebruikt kan worden. U heeft bij ons ook de mogelijkheid om een straalketel voor luchtgommen te huren.

foto compressor 1
foto compressor 2

Luchtgom straalketel te koop

U zoekt een goede straalketel voor luchtgommen? Bij Inditec verkopen wij straalketels van de beste merken. Maar dat is niet het enige wat wij in het assortiment hebben staan. Zo kunt u bij ons ook bodemraketten en sloophamers aanschaffen. Wellicht is het toch een compressor waar u naar op zoek bent? Bekijk dan de verschillende merken en exemplaren die wij in het assortiment te koop hebben. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken voor een straalketel of compressor waar u jarenlang met plezier gebruik van gaat maken.

Over Inditec

Heb je vragen over de mobiele compressoren Neem dan gerust contact op

Contact inditec mobiele compressors