foto compressor 3

Online een goede zandstraal ketel kopen

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een goede compressor of toebehoren? Dan bent u bij Inditec aan het juiste adres voor een zeer compleet aanbod. Zo verkopen wij onder andere een zandstraal ketel waarmee u uw werk perfect uit kunt voeren. Bij zandstralen is een goede ketel noodzakelijk, om er hiermee voor te zorgen dat u het beste resultaat krijgt. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te nemen in ons online assortiment, waar we onze verschillende modellen voor u bij elkaar hebben gezet. We hebben een zandstraal ketel te koop in meerdere verschillende uitvoeringen.

Bekijk ons assortiment

Wilt u een zandstraal ketel kopen?

We vinden het belangrijk om onze klanten altijd de beste kwaliteit te leveren. Vandaar ook dat wij u aanraden om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over de producten die er bij ons te krijgen zijn. Samen met u bekijken we dan welke zandstraal ketel u kunt kopen om de optimale prestaties te behalen. Naast een zandstraal ketel helpen wij u dan ook graag aan ander toebehoren voor uw compressor. Of wilt u een geheel nieuwe compressor kopen? U heeft dan bij ons ook nog de mogelijkheid om voor een tweedehands exemplaar te gaan, dat uiteraard wel tot in details is onderzocht en onderhouden.

foto compressor 1
foto compressor 2

Wij hebben een zandstraal ketel te koop voor u

Indien u bij uw werk gebruik maakt van een compressor, dan wilt u toch ook dat u hiervoor de best mogelijke optie gebruikt. Het gaat er dan niet alleen maar om een goede compressor te kopen, maar ook het toebehoren dat hierbij het beste functioneert. Inditec levert de producten die behoren tot het beste wat er op dit gebied te krijgen is. We hebben het dan onder andere over straalketels, maar ook over bodemraketten en sloophamers voor uw bedrijf.

Over Inditec

Heb je vragen over de mobiele compressoren Neem dan gerust contact op

Contact inditec mobiele compressors