foto compressor 3

Mobiele compressor te koop

Bent u op zoek naar een mobiele compressor om te gebruiken bij uw werkzaamheden? Neem dan een kijkje in het uitgebreide assortiment dat we hiervoor bij Inditec voor u klaar hebben staan. Wij leveren zowel nieuwe als gebruikte compressoren die u eenvoudig in kunt zetten bij uw werk. Betrouwbare compressoren die doen wat u er van verwacht. Wij hebben een mobiele compressor te koop in verschillende uitvoeringen. Neem er dan ook even de tijd voor om te bekijken welke het meest geschikt is voor u. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze voor een compressor wara u met plezier mee kunt werken.

Bekijk ons assortiment

Een compressor te koop die mobiel te gebruiken is

Met een mobiele compressor bent u een stuk flexibeler bij het uitvoeren van uw werk. Inditec helpt u in uw zoektocht naar een mobiele compressor die perfect werkt. Wij hebben te koop een mobiele compressor van het bekende merk Chicago Pneumatic, dan al sinds 1901 actief is op het gebied van de productie van mobiele compressors. Dit zijn machines die aan alle eisen voldoen. Ze hebben een scherpe aankoopwaarde, zijn goed te onderhouden zijn ook qua brandstofverbruik financieel de meest aantrekkelijke keuze. We leveren mobiele compressors in de range 2 t/m 11 m3 per minuut, bij 7 t/m 14 bar.

foto compressor 1
foto compressor 2

Te koop een mobiele compressor

Inditec is de specialist op het gebied van een compressor die wij te koop hebben en mobiel te gebruiken is. U kunt bij ons een nieuwe of een gebruikte compressor aanschaffen. Daarnaast is het ook mogelijk om een compressor bij ons te huren. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze voordelige tarieven. Wij hebben een mobiele compressor te koop die u zonder problemen in kunt zetten bij uw bedrijfsvoering. Wij leveren u niet alleen de machine, maar staan ook klaar voor onderhoud. Heeft u een compressor die nog prima werkt maar die u niet meer gebruikt? Ook dan horen we graag van u, om samen te bekijken of wij deze compressor dan van u over kunnen nemen.

Over Inditec

Heb je vragen over de mobiele compressoren Neem dan gerust contact op

Contact inditec mobiele compressors