foto compressor 3

De specialist voor uw mobiele compressor met nakoeler

Bent u voor uw bedrijf, of voor een aanstaande klus, op zoek naar een goede mobiele compressor met nakoeler? Bij Inditec hebben we deze dan voor u in het assortiment staan. We zijn gespecialiseerd op het gebied van alles wat met compressoren te maken heeft. We hebben jarenlange ervaring met het werken hiermee en kennen de techniek achter een compressor tot in de kleinste details. Zodoende bent u bij ons niet alleen aan het juiste adres voor de beste compressoren, maar ook voor onderhoud en advies. Bij ons koopt u bijvoorbeeld een mobiele diesel compressor met nakoeler, waar u direct mee aan de slag kunt gaan.

Bekijk ons assortiment

Wilt u een mobiele compressor met nakoeler huren of kopen?

We bieden u bij Inditec meerdere mogelijkheden aan. U heeft bij ons de optie om een mobiele compressor met nakoeler te kopen, maar u kunt deze ook bij ons huren. Dit laatste is handig als u de compressor slechts tijdelijk nodig heeft, of als u deze voor een enkele klus wilt gebruiken. De compressors die wij in ons assortiment voor u klaar hebben staan zijn onder andere van het bekende merk Chicago Pneumatics. Dit is een bedrijf dat al vele jaren de hoogste kwaliteit levert. Maar daarnaast vindt u in ons assortiment ook al het assortiment dat u bij een mobiele diesel compressor met nakoeler maar nodig kunt hebben.

foto compressor 1
foto compressor 2

Alles op het gebied van compressoren

Of u nu een mobiele compressor met nakoeler wilt huren of kopen, wij zorgen ervoor dat u hier snel mee aan de slag kunt gaan. We leveren kwaliteit en service van de bovenste plank. U mag dan ook altijd contact met ons opnemen om uw wensen met ons door te nemen. Of neem een kijkje bij de uitgebreide informatie over onze compressoren die wij op deze website bij de verschillende producten hebben klaarstaan. Wij hebben mobiele compressoren beschikbaar in de range 2 t/m 11 m3 per minuut, bij 7 t/m 14 bar. Compressoren met een scherpe aankoopwaarde, die daarbij ook nog eens zuinig zijn als het op brandstofverbruik aankomt.

Over Inditec

Heb je vragen over de mobiele compressoren Neem dan gerust contact op

Contact inditec mobiele compressors