foto compressor 3

Een mobiele compressor kopen bij Inditec

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van compressoren, waar u een professionele mobiele compressor kunt kopen? Bij Inditec hebben we een groot aantal verschillende compressoren op voorraad. Neemt u dan ook een kijkje in ons assortiment om te zien wat wij op dit gebied allemaal verkopen. We hebben zowel nieuwe als gebruikte compressoren in het assortiment klaarstaan. Ons bedrijf is specifiek gericht op de levering van dieselcompressoren, alsmede aanverwante producten. Wij leveren u niet alleen kwalitatief goede producten, maar ook de beste service.

Bekijk ons assortiment

Online een mobiele diesel compressor kopen

Voor het kopen van een mobiele diesel compressor hoeft u niet meer verder te zoeken. We hebben bij Inditec namelijk de beste compressoren voor u klaarstaan. Deze compressoren kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt in de infratechniek, bij gevelrenovatie, sloopwerk of spouwmuur isolatie. Zoals hiervoor vermeld verkopen wij nieuwe compressoren, maar we hebben ook een uitgebreid aanbod aan gebruikte compressoren klaarstaan. Dit zijn compressoren die nog prima werken en die uw werkzaamheden dan ook uitstekend kunnen ondersteunen. Indien gewenst is het ook mogelijk om bij ons een compressor en aanverwant gereedschap te huren. Ook voor onderhoud en advies staan wij voor u klaar.

foto compressor 1
foto compressor 2

Meer weten over het kopen van een mobiele compressor?

Indien u een mobiele compressor wilt kopen en hier nog vragen over heeft, staan wij altijd klaar om deze voor u te beantwoorden. U bent bij ons aan het juiste adres voor compressoren van het topmerk Chicago Pneumatic. Dit is een merk dat al sinds 1901 topkwaliteit levert. Deze machines behoren zowel qua aanschafwaarde, onderhoud, restwaarde en brandstofverbruik tot het beste wat er te krijgen is. Wilt u een mobiele diesel compressor kopen maar heeft u hier nog wel vragen over? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen om deze aan ons te stellen. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze voor de compressor die het beste bij uw werkzaamheden past.

Over Inditec

Heb je vragen over de mobiele compressoren Neem dan gerust contact op

Contact inditec mobiele compressors