foto compressor 3

Een minigraafmachine kopen bij Inditec

Inditec is een bedrijf dat is gespecialiseerd op het gebied van de verkoop van minigraafmachines en compressoren. Heeft u voor een klus een minigraafmachine nodig? Dan is het mogelijk om deze te huren of leasen. Maar heeft u de graver op langere termijn nodig? Dan kunt u er natuurlijk ook altijd voor kiezen om deze bij ons aan te schaffen. Bij ons kunt u een minigraafmachine kopen die geheel nieuw is, maar u kunt er ook voor kiezen om een gebruikte minigraafmachine te bestellen. Uiteraard mag u er daarbij op rekenen dat deze machines goed zijn onderhouden en dat ze aan al uw eisen voldoen.

Bekijk ons assortiment

Online minigraafmachines kopen

Zoekt u een webshop die een minigraafmachine te koop heeft? Neem dan eens rustig ons assortiment door om te zien of hier een graver tussen zit die aan uw eisen voldoet. Met een minigraafmachine haalt u een compacte, wendbare graafmachine in huis die wel over flink wat power beschikt. Dit soort machine is graag gezien in de bouw, waar volop wordt geprofiteerd van de mobiliteit van deze machines, alsmede van de kracht die ze herbergen. Het is een prima alternatief voor een grote graafmachine, die wellicht krachtiger zijn, maar waar het ook lastiger mee werken is.

foto compressor 1
foto compressor 2

Een minigraafmachine te koop

Minigraafmachines kopen doet u heel eenvoudig bij Inditec. We hebben bij ons bedrijf veel ervaring met het werken met deze machines en kunnen u dan ook eenvoudig helpen aan het model dat het meest aan uw wensen voldoet. Graag bekijken we samen met u voor wat voor klussen u met een minigraafmachine aan de slag wilt gaan. Inditec is naast minigraafmachines ook gespecialiseerd op het gebied van compressoren. Ook voor koop, huur of onderhoud van deze machines bieden wij u de hoogste kwaliteit en beste service. Naast minigraafmachines en compressoren staat ook een ruim aanbod aan accessoires voor deze machines voor u klaar.

Over Inditec

Heb je vragen over het kopen van een minigraafmachine? Neem dan gerust contact op!

Contact inditec mobiele compressors