verdeelblok 1

Verdeelblok met steigerbeugel

4000 L/min

8 bar werkdruk

Bekijk

Verdeelblok perslucht

Een verdeelblok met steigerbeugel is een constructie die wordt gebruikt om perslucht op een steiger te distribueren via luchtslangen of andere leidingen. Het verdeelblok zelf is een onderdeel waar tot wel 6 dunne slangen op kunnen worden aangesloten. Het blok zorgt ervoor dat de lucht of vloeistof wordt verdeeld en naar verschillende werkplekken of gereedschappen kan worden gebracht. De steigerbeugel is een klem die speciaal is ontworpen om het verdeelblok veilig aan een steigerbuis te bevestigen, zodat het stevig en stabiel blijft hangen.

Door middel van ons verdeelblok met steigerbeugel kan de luchtstroom worden verdeeld van de hoofdleiding naar verschillende componenten zoals cilinders, ventielen of andere apparaten. De 3/4 inch luchtslang kan omhoog worden gebracht tot aan de gewenste werkhoogte en vervolgens worden gekoppeld met het verdeelblok. De slang hangt als het ware langs de steigerbuis. Ons verdeelblok met perslucht is zeer stevig uitgevoerd in geanodiseerd aircraft-grade aluminium.

Een verdeelblok met steigerbeugel voor verschillende sectoren

Een verdeelblok voor perslucht met een steigerbeugel is nuttig voor professionals en vakmensen die werkzaam zijn in verschillende sectoren zoals bouw, renovatie, onderhoud en installatie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: bouwvakkers, monteurs, installateurs, en andere specialisten die op steigers werken en afhankelijk zijn van perslucht voor verschillende taken. 

Door uw persluchtslangen veilig te verankeren aan de steigerbuizen, kunnen gebruikers gemakkelijk toegang krijgen tot perslucht op hoogte, met behulp van onze steigerbeugel. Dit is bijzonder handig voor het aandrijven van pneumatisch gereedschap, zoals boormachines, schuurmachines, of verfspuiten, die essentieel zijn voor efficiënte en effectieve werkzaamheden op hoogte.

De combinatie van een verdeelblok en steigerbeugel biedt niet alleen praktische voordelen, maar draagt ook bij aan de veiligheid en stabiliteit van de werkplek. Dit is van cruciaal belang bij het werken op hoogte. Het verdeelblok voor de perslucht wordt verdeeld naar verschillende punten op de steiger, waardoor werknemers toegang hebben tot perslucht voor diverse taken zonder dat ze steeds terug hoeven te gaan naar een centrale bron.

Waarom kiezen voor Inditec?

De stabiliteit en veiligheid van de steigerbeugel dragen bij aan een gecontroleerde werkomgeving op hoogte. Er is hierdoor geen risico op incidenten als gevolg van losraken of verplaatsen van persluchtsystemen aanzienlijk wordt verminderd. Naast veiligheid, plaatst Inditec ook een sterke nadruk op hoogwaardige constructies, gebruiksgemak en verbeterde operationele efficiëntie.

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en de reparatie van compressoren en aanverwante apparatuur. Met onze uitgebreide ervaring en diepgaande technische kennis bent u hier aan het juiste adres voor al uw apparatuur.

Voor meer informatie over ons verdeelblok voor perslucht met steigerbeugel kunt u contact met ons opnemen. Ons deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van gedetailleerde informatie. Wij streven ernaar om u te helpen met onze expertise en professionele ondersteuning, afgestemd op uw specifieke behoeften en projectvereisten.

Contact inditec mobiele compressors